Constitució de la macro mesa de negociació Llei 20/2021: que no vos enganyin

Avui ens hem concentrat davant de la seu de l'EBAP per protestar contra la constitució de la macro mesa de negociació del Decret llei 2/2022, que provocarà la irrellevància de la nostra representació i que ens temem provocarà el triomf de les tesi dels sindicats majoritaris i que imposin també al concurs de mèrits un repartiment 60/40 entre experiencia i formació, en lloc del 90% de pes a l'experiència específica que reclamam.

Aquesta mesa no és un requisit de la llei 20/2021 i no volem que la negociació sindical sigui emprada com a excusa per perjudicar les opcions dels temporals de llarga durada. A més, no han volgut admetre la protesta de la Coordinadora d'interins i temporals de les Illes Balears, ni que la representant d'ATAP entregàs un escrit contra la seva exclusió, vulnerant els drets sindicals. 

La única solució que compleix amb la 🇪🇺 és la #FixesaJa #fijezaya i no processos selectius de resultat incert i sense sanció per a l'administració! (no ho és la indemnització limitada i només si et presentes a les proves, i no pel fet de ser temporal en abús) 
SINTTA, una opció distinta 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Análisis de los resultados provisionales del concurso de méritos CAIB (en especial, A1)

COMUNICADO: SÓLO 79% DE INTERINOS DE LA CAIB HA CONSEGUIDO PLAZA EN LA ESTABILIZACIÓN POR CONCURSO DE MÉRITOS

SINTTA firma la primera convocatoria ordinaria para el reconocimiento del complemento de la carrera profesional en la CAIB