Comunicat de SINTTA sobre el projecte de Llei per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública

Anàlisis rigorós i exhaustiu sobre el projecte de llei derivat de l'Icetazo: no compleix en absolut amb la normativa i jurisprudència europea. El concurs obert -i cap altra forma de selecció- no és una compensació per a l'abusat de temporalitat, es limita arbitràriament el seu abast, i la simbòlica indemnització prevista no és dissuasiva ni implica cap sanció per a l'empleador. Ni tan sols compleix amb el que proclama el seu títol.

Cap paràgraf del comunicat té palla, i vos animam a llegir-ho per aclarir els dubtes i que no sigueu enganats pels polítics i sindicats pro acuerdazo. Això és el que hem d'obtenir continuant la lluita als tribunals de justícia:

Segons la Directiva 1999/70 i les STJUE, la solució només es pot donar dues formes:

  a) A través de la indemnització i una multa a l'empresari prou dissuasiva, de manera que aquestes accions no es repeteixen de nou, i que en aquesta llei no contempla.

  b) A través de la fixesa de l'ocupació, el que ja es fa a l'empresa privada (compliment obligat si l'anterior no ha estat adoptat, com succeeix en el cas d'Espanya). Mesura que també brilla per la seva absència.

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Análisis de los resultados provisionales del concurso de méritos CAIB (en especial, A1)

COMUNICADO: SÓLO 79% DE INTERINOS DE LA CAIB HA CONSEGUIDO PLAZA EN LA ESTABILIZACIÓN POR CONCURSO DE MÉRITOS

SINTTA firma la primera convocatoria ordinaria para el reconocimiento del complemento de la carrera profesional en la CAIB