Rebuig a admetre a tràmit una PNL de Cs per implementar solucions l'abús de temporalitat en les AP, en compliment de la normativa UE

Els partits de govern no admeten a tràmit una PNL de l'oposició per a solucionar l'abús de temporalitat en les AP

La Comissió d'Afers Institucionals i Generals del Parlament ha rebutjat una Proposició No de Llei (PNL), relativa a l'establiment de sistemes específics d'inspecció i de règim sancionador per a les administracions que duguin a terme conductes abusives en matèria de contractació pública, específicament, en la contractació successiva de personal temporal en frau de llei.
Es tractava d'una iniciativa presentada per Ciutadans, que ha comptat amb els vots en contra de PSIB, Unides Podem, MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca.

Sí va ser aprovada, en canvi, la presentada pels partits que formen part del Govern, relativa a l'eliminació de la taxa de reposició i que demana una resposta legal del Govern central i la reforma de l'EBEP (ja compromesa pel ministre Iceta i per la seva antecessora), tot i eludint la capacitat autonòmica per a legislar. La portaveu socialista igualment va descarregar les culpes en el govern central anterior.
 
(Europa Press)
 

SINTTA, UNA OPCIÓ DISTINTA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Análisis de los resultados provisionales del concurso de méritos CAIB (en especial, A1)

COMUNICADO: SÓLO 79% DE INTERINOS DE LA CAIB HA CONSEGUIDO PLAZA EN LA ESTABILIZACIÓN POR CONCURSO DE MÉRITOS

SINTTA firma la primera convocatoria ordinaria para el reconocimiento del complemento de la carrera profesional en la CAIB